zdravilne lastnosti kurkume
10 zdravilnih lastnosti Kurkume
7 septembra, 2016
piling iz mareličnih jedrc
Piling iz mareličnih jedrc
10 oktobra, 2016
Show all

Starodavni Afrodiziak

afrodiziak vimček

Spolni odnos je najbolj intimni objem, ki predstavlja temelj pri večini »zdravih« odnosov. Občasno se lahko zgodi, da vas življenjski stres obdela večkrat kot vaš partner! Seveda v različnih življenjskih obdobjih prihaja do nihanja spolne sle, tako pri ženskah, kot pri pripadnikih moškega spola, torej pomanjkanje libida, da ne omenjamo še dodatnih moških skrbi, kot so motnje dotične erekcije.

Vsekakor to ne bi smelo predstavljati težav v vašem vsakdanjem intimnem poigravanju, predstavljamo vam ultimativni zeliščni afrodiziak Vimček, s  katerim boste obnovili in ponovno zanetili iskro v vašem spolnem ognju ter ljubezenskem življenjem.

Starodavni afrodiziak.

Vimček je poznan pod več imeni, med drugim Epimedium ali Yin Yan Huo. Najbolj primerno ime pa je vsekakor Horny Goat Weed, saj so se njegovi učinki prvič pokazali, ko je po legendi kitajski kozji pastir opazil, da so njegove koze postale bolj spolno aktivne, kmalu za tem, ko so jedle to divjo rastlino.

Kljub današnji hitro naraščajoči priljubljenosti po vsem svetu, se Horny Goat Weed dejansko uporablja v tradicionalni kitajski medicini že več kot 2000 let! Predstavlja enega od najmočnejših afrodiziakov narave, ki povečuje spolno slo, vzdržljivost in raven testosterona, pomaga ponovno spolno prebuditi tako moške kot ženske, hkrati pa povečuje erektilne funkcije pri moških.

Toda njegove koristi se ne končajo pri tem, kajti sposobnosti Horny Goat Weed-a vključujejo tudi povečanje energije, uravnoteženje hormonov, lajšanje pomenopavzalnega nelagodja in krepitev kosti in kit, kar pomaga pri upočasnjevanju osteoporoze.

Povečanje spolnega zadovoljstva.

Listi rastline vsebujejo različne flavonoide, posebej enega pomembnejših – ikarin, ki predstavlja aktivno sestavino. Ikarin deluje na dva načina:

  1. povečuje nivoje dušikovega oksida, ki sprošča mišice v arterijski steni, izboljšuje pretok krvi v penis.
  2. deluje na podoben način kot viagra, zaklepa povečano kri v erektilne komore, kar pomeni močnejšo in daljšo erekcijo. To počne tako, da zavira erekcijsko-inhibirani encim PDE5.
Ponovno odkrijte vašo ljubezen do ljubljenja.

Če se zadnje čase ne počutite najbolj živahno in to povzroča frustracije vam in vašemu partnerju, potem je morda čas, da preizkusite naš afrodiziak! Izkusite učinke tega varnega in naravnega, ampak močnega afrodiziaka, ki prebudi poželenje, povečuje spolno vzdržljivost, erektilno moč in zmogljivost! Ponovno odkrijte izgubljeni libido in uživajte v obojestranskem zadovoljstvu zdravega spolnega življenja.

Vimček (Horny goat weed) v prahu 125g

Comments are closed.