Trgovina Zeleno Zdravje

moringa zeleno zdravje
Moringa v prahu – ekološka 125g
januar 29, 2015
klorela zeleno zdravje
Klorela (Chlorella) 125g tablete
december 8, 2015
Show all
suma zeleno zdravje

Suma v prahu 125g

11,90


Opis

Suma se je uporabljala več stoletij zaradi zdravilnih lastnosti. Šteje se kot adaptogen, snov ki krepi in ščiti telo in um proti stresu. Južno ameriški indijanci so jo uporabljali dnevno, da so povečali svojo telesno moč, energijo in vzdržljivost. Uporabljali so jo tudi za zdravljenje impotence. V preteklosti označena kot brazilski ginseng, čeprav to ni res, saj ginseng prihaja iz drugačnega rastlinskega rodu, kaže pa podobne lastnosti, saj pomaga da se telo prilagodi na telesni in duševni stres in ravnotako pri normalizaciji telesnega sistema.

HRANILNA VREDNOST SUMA KORENINE

Suma je polna hranilnih vrednosti. Vsebuje veliko vitaminov, mineralov in aminokislin. Najpomembneje pa je, da vsebuje germanij, močan spodbujevalec imunskega sistema. Prav tako vsebuje saponine, tako kot ginseng.

KORISTI

Suma v prahu ima definitivno koristi za športnika. Vzdržljivostnim športnikom in tistim, ki uporabljajo programe z velikim dviganjem uteži, lahko še posebej koristi, če svojo prehrano dopolnjujejo s sumo v prahu. Suma je zaradi svojih adaptogenih učinkov vključena v nekatere adaptogene in športne dodatke. Nadzoruje hormonsko ravnovesje, krepi odpornost in libido, poleg tega pa ima ogromno blagodejnih in obnovitvenih lastnosti. Ena izmed bolj pomembnih je izboljšana oksigenacija in energijska učinkovitost na nivoju celic.

UPORABA

1-2 čajni žlički, 3 x dnevno

Opomba: Priporočamo, da se začne s polovico priporoče količine in se postopoma povečuje do priporočenega količine.

Sestavine: 100% ekološko pridelana suma v prahu

Hranilna vrednost na 100 g: energija 263 Kcal, beljakovine 6.81 g, ogljikovi hidrati 28.47 g; od tega sladkorji 4.99 g, maščobe 3 g, vlaknine 47.47 g.

Neto količina: 1250 g

Dežela porekla: Brazilija

Uživanje živila priporočamo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Shranjevati v suhem in hladnem prostoru.

Navedbe pri posameznih superživilih, prehranskih dopolnilih so zgolj informativne narave in niso bile potrjene s strani evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

Ocene (0)

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Suma v prahu 125g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja