razstrupljanje
Spomladansko razstrupljanje vašega telesa
5 februarja, 2016
Show all

Februar mesec doživetij

februar

Februar je drugi mesec v letu v gregorijanskem koledarju. Je najkrajši mesec v letu, to pa ne pomeni, da ste v njegovem času prikrajšani za kakšen dogodek. Februar je mesec, kateri naznanja veliko pestrih dogodkov in lepih doživetij. Zaljubljenci se razvajajo v romantičnem času valentinovega, otroci in mladi po srcu se prepustijo pustnemu rajanju in odženejo zimo, maturantje preživijo nepozabno noč življenja, slovenski narod se pokloni velikemu kulturnemu prazniku, ljubitelji narave pa se prepustijo lepotam in bogastvom narave.

Ker se v tem mesecu poklanjamo ljubezni, jo poklonimo sebi in svojemu telesu, tovrstna oblika ljubezni pomeni samo eno – popolno razvajanje telesa, duha in kože. Dajte prednost živilom z očiščevalnim in ogrevalnim učinkom, pripravite si napitek, ki ščiti jetra, zagotovite si protivirusne sestavine. Hladno in temačno vreme postavi telesno odpornost pred težko preizkušnjo, zato morate izbrati prava živila, če se želite zaščiti pred napadi virusov in bakterij. Tako pozimi z uživanjem izbranih živil preprečite tipična sezonska obolenja, izboljšajte gibljivost ter prečistite kri in jetra. Zbudite telo iz zimskega spanca in ga pripravite na ponovni zagon.

Zato smo za vas na naši spletni strani Zeleno Zdravje pripravili pestro izbiro super živil, s katerimi boste svoje telo in kožo obnovili ter pripravili na vnovični zagon. Razvajali in razveseljevali vas bomo s tedenskimi izidi člankov, z opisom in z raznoliko pripravo super živil. Za vas bomo raziskovali rešitve raznolikih tegob, ki so prisotne v vašem vsakdanjiku.

Dovolite nam, da vas popeljemo po poti ekoloških izdelkov do zdravega telesa in duha. Ovijte se v nevidno avro bogate ponudbe ekoloških izdelkov. Vabimo vas, da odkrijete svoj zaklad pestre izbire na naši spletni strani Zelenega Zdravja, s katerimi boste dosegli popolno harmonijo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja