zdrav obrok
Zdrav obrok
27 aprila, 2016
organsko žveplo
7 pozitivnih lastnosti, ki vam jih ponuja MSM
29 aprila, 2016
Show all

Aktivno Organsko Žveplo ali MSM

organsko žveplo

Aktivno Organsko Žveplo ali MSM

Se počutite, kot da je tvoje telo starejše kot v resnici je? So vam stvari, ki ste jih včasih počeli z užitkom, danes v breme, ker vam to otežujejo bolečine v telesu, pomanjkanje energije in kronične bolezni? Ste že pozabili, kako je biti zdrav, živeti brez bolečin, z veliko energije in se dobro počutiti v svojem telesu?

V zadnjih 50-ih letih so se razne bolezni razširile s svetlobno hitrostjo. Rak prizadene eno od treh oseb, kar je več kot 300% kot v letu 1910 in 40% več kot v letu 1960, prav tako artritis in kronične bolečine prizadenejo eno od petih oseb. Nič kaj drugače ni s sladkorno boleznijo, s srčnimi obolenji, obolenji jeter, težavami z alergijami, izgubljanjem gostote lasu.

Dejstvo je, da se naše telo hitreje stara in sicer od 35-ega leta naprej hitreje izgublja energijo, postaja togo in se sooča z različnimi kroničnimi boleznimi.

Zavedajmo se, da naše telo ni ustvarjeno, da bi predčasno počasi umiralo in trpelo v bolečinah.

Organsko žveplo je absolutno ključnega pomena za naše zdravje in dobro počutje. Predstavlja 25% našega telesa, je izjemnega pomena za pravilno delovanje za kar 146 različnih delov telesa, npr. za mišice, jetra, lase, kože itd. Organsko žveplo je osnova za naše mišičevje, saj se brez njega ne morejo regenerirati, prav tako spodbuja telo, da proizvaja kolagen, ki je osnova za regeneracijo hrustanca. Razstruplja organe in zagotavlja več kisika v celicah in v krvnem obtoku.

MSM je znan tudi kot mineral lepote saj spodbuja telo, da proizvaja:

  • kolagen za napeto in sijočo polt,
  • keratin za goste in bujne lase,

zato najdemo na tržišču ogromno izdelkov za lase in obraz, ki vsebujejo organsko žveplo.

Organsko žveplo  je spojina, ki predstavlja velik delež hranljivih snovi v našem telesu, kot tudi v telesu vretenčarjev. Organska žveplova spojina prihaja iz morja, le ta se proizvaja v deževnem ciklu.

Organska žveplova spojina ali MSM je prisoten v mesu, mlečnih izdelkih, zelenjavi, najdemo ga v večinoma nepredelanih živilih.

S predelavo živil se le ta hitro izgubi, vnos tega pomembnega vira hranljivih snovi v telo je zato v zelo majhnih odstotkih, da ga telo skorajda sploh ne zazna. Dodaten vnos organskega žvepla v naše telo je ključnega pomena za zdrav, mladosten, krepak, energičen način življenja. Za naše telo je MSM izjemno pomembna hranljiva snov saj ga najdemo praktično skorajda v vsaki vrsti celic, ki sestavljajo naše telo.

Obstaja vrsta raziskav na področju organskega žvepla, v 80-ih letih je zdravnik z imenom Jacob Stanley začel z raziskavami organskega žvepla, njegovi rezultati vpliva le tega na telo so bili naravnost izjemni, z nadaljnjimi raziskavami so prišli do naslednjih ugotovitev:

  • ima pozitivne učinke pri rakastih obolenjih,
  • preprečuje artritis,
  • lajša kronične bolečine,
  • telesu omogoča več energije,
  • boljši spanec,
  • kakovostnejše življenje.

Vnos organskega žvepla v telo je mogoč s hrano, ampak zaradi prevelike uporabe kemičnih gnojil in pesticidov zemlja nima dovolj hranljivih snovi, iz katere bi lahko poganjala kvalitetna zelenjava, tako naša prehrana večinoma ne vsebuje organskega žvepla.

S pomanjkanjem te pomembne hranljive snovi v naši prehrani se je začelo s tem, ko so začeli dovoljevati uporabo kemičnih gnojil in pesticidov za povečanje pridelka, z leti se je uporaba le teh še znatno povečala. Te kemikalije so začele uničevati osnovne hranljive snovi v zemlji, brez katerih pa je pridelek le senca tega, kar bi morali predstavljati, saj ne morejo od nikoder črpati nam potrebnih hranljivih snovi. Mogoče je hrana videti lepo in ima izvrsten okus, ampak vsebuje majhen delež hranljivih snovi.

Javnost sicer navaja različne razloge za katere krivijo, da se naše telo hitreje seseda: kot so onesnaženo okolje, debelost, sladkor v hrani ampak pravi razlog je veliko večji in sicer ta, da je naša prst uničena zaradi kemikalij in ker posledično zaradi tega ne pridobiva dovolj hranljivih snovi, ne more na svojih rodovitnih tleh pognati pridelka, ki bi sam po sebi vseboval hranljive snovi, tako tudi živali ne uživajo dovolj hranljivih snovi, da bi bile kot živilo kakovosten proizvod in tako se začarani krog nadaljuje.

Če se želite v svojem telesu počutiti zadovoljni, polni energije in če ste pripravljeni na spremembe glede vašega počutja in videza, vam Zeleno Zdravje ponuja popolno rešitev, da v svoj vsakdanjik vključite popoln vnos organskega žvepla (MSM), da boste živeli brez bolečin in nadležnih tegob, ki vas spremljajo vsak dan.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.