7 pozitivnih lastnosti, ki vam jih ponuja MSM

organsko žveplo
Aktivno Organsko Žveplo ali MSM
28 aprila, 2016
negovalna olja
Negovalna olja za obraz in telo
1 junija, 2016
Show all

7 pozitivnih lastnosti, ki vam jih ponuja MSM

organsko žveplo
Izboljšuje stanje kože

MSM normalizira tvorbo kolagena in radikalno izboljšuje stanje kože, koža postane bolj prožna, ker preprečuje pomanjkanje tonusa v koži (ali povešenost kože), preprečuje nastajanje gub, pomaga pri suhi in razpokani koži.

Izboljšuje gibčnost in prožnost

Raziskave so pokazale, da je MSM izjemno učinkovit pri izboljšanju gibljivosti sklepov, pri regeneraciji mišičnega tkiva.

Razstruplja telo

Ena najpomembnejša značilnost MSM-ja je, da naredi celice bolj prepustne, kar pomeni, da iz celic izvleče metabolične odpadne snovi in jih nadomesti z osnovnimi hranljivimi snovmi. Je kalcijev fosfat in skrbi za preprečevanje kalcija v telesu.

Krepi lase in nohte

Pomanjkanje keratina in kolagena v telesu lahko predstavlja težavo pri zdravju las in nohtov. MSM ali »mineral lepote« igra izjemno vlogo pri nastajanju kolagena in keratina, le ta prispeva, k temu, da so lasje in nohti zdravi ter krepki.

Pospešuje celjenje

Mlečna kislina in ostali stranski proizvodi lahko povzročajo bolečine v telesu, MSM povečuje oz. daje večjo sposobnost telesu, da izloči odpadne snovi iz celic, kar pospešuje okrevanje telesa in hitrejšo obnovo celic.

Naravno povečanje energije

Zaradi povečanja prepustnosti celic je potrebno porabiti manj energije za izločanje toksinov iz telesa, telo porabi nekje od 70%-80% telesne energije za prebavo, MSM povečuje absorpcijo hranljivih snovi, tako, da se poraba telesne energije za prebavo močno zmanjša.

Deluje protivnetno

MSM deluje izjemno protivnetno, ravno zaradi svoje sposobnosti izločanje toksinov iz celic.

Če se želite v svojem telesu počutiti zadovoljni, polni energije in če ste pripravljeni na spremembe glede vašega počutja in videza, vam Zeleno Zdravje ponuja popolno rešitev, da v svoj vsakdanjik vključite popoln vnos organskega žvepla (MSM), da boste živeli brez bolečin in nadležnih tegob, ki vas spremljajo vsak dan.

Počutite se dobro v svojem telesu, saj je vaše, negujte ga tako, da si omogočite kakovostnejše in kvalitetnejše življenje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja